واحد بازرسی کالای شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با در اختیار داشتن شعب و نمایندگیهای گسترده در خارج و داخل کشور و با استفاده از بازرسان مجرب و کارآزموده، اقدام به انجام کلیه خدمات مرتبط با صدور گواهینامه در حوزه بازرسی کالا در مبدا و مقصد مینماید. شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به عنوان امین خریدار وظیفه بازرسی بر اساس دامنه بازرسی تعیین شده از سوی خریدار را بر عهده دارد.
بر اساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران کالاهای وارداتی و صادراتی به سه مورد ( مجاز، مشروط، ممنوع ) تقسیم میشوند.
- کالاهای مجاز مشمول کالاهایی میشود که ورود و خروج آن از کشور با رعایت قوانین و مقررات نیاز به اخذ مجوز از سازمان یا ارگانی ندارد.
- کالاهای مشروط آن دسته از کالاهایی هستند که واردات و صادرات آنها منوط به دریافت مجوز از سازمان یا ارگانهای خاص آن کالا میباشد.
- کالاهای ممنوع آن دسته از کالاهایی هستند که به موجب قوانین جمهوری اسلامی و شرع اسلام واردات و صادرات آن ممنوع اعلام شده است.
همچنین لازم بذکر است با توجه به قوانین سازمان ملی استاندارد ایران، کالاهای مجاز و مشروط نیز به دو دسته مشمول استاندارد اجباری و غیرمشمول طبقهبندی شده و کالاهای مشمول میبایست به صورت کیفی مورد ارزیابی قرار گیرند. شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران کلیه امکانات لازم جهت صدور گواهی بازرسی و ترخیص کالا از مبادی ورودی گمرکات اصلی و فرعی کشور از جمله گمرک شهید رجایی بندرعباس، گمرک شهریار، گمرک غرب، گمرک فرودگاه امام خمینی، گمرک بوشهر، گمرک خرمشهر، گمرک پرویزخان، گمرک پیرانشهر، گمرک جلفا، گمرک بندر انزلی، گمرک قشم و گمرک چابهار را دارا میباشد.
بازرسی کالا در مبدا:
ما با در اختیار داشتن شعبات متعدد، امکان انجام بازرسی کالا در کلیه کشورهای جهان را داریم و نسبت به انجام بازرسی در مبدا حمل، اقدام نموده و گواهینامه COI در مبدا را برای مشتریان خود صادر مینماییم.
بازرسی کالا در مقصد:
بسیاری از واحدهای تولیدی به دلیل نیاز به تسریع در فرآیند واردات و نیاز خطوط تولید، بدون انجام بازرسی نسبت به حمل کالا مبادرت نموده و در گمرکات نسبت به انجام بازرسی در مقصد اقدام مینماید. شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با در اختیار داشتن شعبات در کلیه استانهای ایران، امکان انجام بازرسی کالا در مقصد و صدور گواهینامه استاندارد COI را دارا می باشد.
دلیل اهمیت بازرسی کالا
دغدغه مهم و اصلی بیشتر تاجران، دولتها و کسانی که در بخش بازرگانی فعالیت میکنند اطمینان از مرغوبیت و کیفیت کالاها است. امروزه براساس قوانین وضع شده از سوی سازمان ملی استاندارد، بازرسی کالا بخشی جداییناپذیر در بحث واردات و صادرات محصولات میباشد. از آنجا که این امری پیچیده و مهم تلقی میشود، کمیته جهانی استاندارد قوانینی را برای این خدمت وضع کرده که مرجعی برای بسیاری از کشورها است.
مهمترین وظایف شرکتهای بازرسی کالا
- بررسی صلاحیت، اصالت و ماهیت فروشنده یا تولیدکننده
- بررسی کیفیت و کمیت کالا براساس توافق انجام شده
- ارزیابی و تایید میزان سفارش
- بررسی سال ساخت کالا
- تایید شرکت سازنده محصول
- ارائه گواهینامههای پیش از حمل و پس از حمل
- بررسی نوع بستهبندی
مسئول مربوطه:
خانم صیاد
تلفن تماس:
021-43904209