شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران

ارزیابی و صحه‌گذاری واردات مواد غذایی و آشامیدنی

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با توجه به دارا بودن مجوز تائیدیه غذا و دارو و با استفاده از مشاوران و کارشناسان مجرب در زمینه خدمات کارشناسی، استقرار و پیاده‌سازی و ممیزی سیستم‌هایGMP، ISO22000، HACCP ، BRC، IFS،FSSC22000 فعال می‌باشد. این بخش با استفاده از توان تخصصی به کلیه‌ واردکنندگان، صادرکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و تامین‌کنندگان، مجموعه‌ وسیعی از خدمات کنترل کیفیت، ارزیابی ایمنی و ریسک، آزمایش و آنالیز کالا و بازرسی آن را مطابق با استانداردهای جهانی و ملی ارائه می‌نماید.

خدمات کارشناسی و پیاده‌سازی استانداردهای حوزه ایمنی صنایع غذایی شامل سیستم‌هایGMP، ISO22000، HACCP ، BRC، IFS،FSSC22000

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) در سال 1368 با هدف ارائه خدمات فنی، مهندسی، خدمات کارشناسی و تحقیقاتی جهت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و حمایت از حقوق مصرف­کنندگان، تدوین استانداردهای مورد نیاز صنایع و نظارت بر حسن اجرای پروژه­ها و حسن ارائه خدمات تاسیس شد و با سه دهه فعالیت در زمینه بازرسی فنی و ارائه خدمات مهندسی و خدمات کارشناسی در حوزه‌­های مختلف صنعتی و برخورداری از سیستم­های مدیریت کیفیت و مدیریت ایمنی، بهداشت حرفه­ای و محیط زیست و تایید صلاحیت­های صورت گرفته از سوی مراجع ذیصلاح نظیر معاونت راهبردی و نظارت ریاست جمهوری، سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان حمایت مصرف­کنندگان و تولیدکنندگان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکتهای ملی نفت و گاز و توانیر و سازمان غذا و دارو در زمینه ارائه خدمات بازرسی فنی و خدمات کارشناسی توانسته است با جذب و بهره‌گیری از توان کارشناسان متخصص و مجرب در داخل و خارج از کشور خدمات کیفی و با ارزشی در زمینه‌های مختلف به مشتریان ارائه نماید.

تولید یک محصول سالم و مناسب برای استفاده، نیاز به ایجاد شرایط و زیر ساخت‌هایی دارد که در صنایع غذایی و دارو وتجهیزات پزشکی این شرایط به طور خلاصه GMP و GHP خوانده می‌شود. عملیات تولید خوب یا (GMP) Good Manufacturing Practice بخشی از سامانه تضمین کیفیت است که اطمینان می‌دهد محصول به صورت یکنواخت و مناسب بر اساس استانداردهای کیفی تولید و مورد کنترل قرار گرفته است همچنین استاندارد سیستم مدیریت ایمنی غذا ISO 22000: 2018 پیشگیری، حذف و کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی از محل تولید تا نقطه مصرف را پوشش می‌دهد. از آنجایی که خطرات ایمنی مواد غذایی می‌تواند در هر مرحله از فرآیند رخ دهد، شرکت‌های درگیر در زنجیره تامین مواد غذایی باید کنترل خطر کافی را اعمال کنند. حفظ ایمنی مواد غذایی تنها با تلاش مشترک همه طرف‌های درگیر از جمله تولیدکنندگان، خرده‌فروشان، مصرف‌کنندگان نهایی و دولت به‌عنوان سیاست‌گذار و تنظیم‌کننده امکان‌پذیر است. ISO 22000: 2018 رویکرد جدیدی را برای ریسک به عنوان یک مفهوم اساسی در تجارت مواد غذایی اعمال می‌کند.

اساتید شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران توانایی خدمات کارشناسی و پیاده‌سازی و استقرار و آموزش سیستم مذکور در گریدهای مختلف اعم از غذایی، دارویی، آرایشی و… می‌باشند. همچنین به علت حضور ممیزین در تمامی نقاط جهان، سرعت اجرا کار، هزینه مناسب نسبت به بقیه شرکت‌های بازرسی‌‌، مشاورین متخصص و مجرب در داخل و خارج از کشور در زمینه غذایی و آرایشی و دقت در ارائه گزارش اشاره کرد.

سیستم ارزیابی ریسک و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)

این استاندارد برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود. سیستم HACCP به شما امکان می‌دهد تا خطرات را شناسایی کرده و کنترل‌هایی برای مدیریت آن‌ها در زنجیره تامین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «کمیته تغذیه کدکس» (CAC) که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد به‌منظور یکی کردن استانداردها، دستورالعمل‌ها، و آیین‌نامه‌های بین‌المللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده می‌باشد. از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.

مزایایHACCP

  • پیاده‌سازی کنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بین‌المللی؛
  • ایجاد اعتماد در باب کنترل‌ها برای تولیدکنندگان، سهامداران، و تأمین‌کنندگان؛
  • هم‌راستا کردنHACCP با ایزو22000 به‌منظور بهبود سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا

مدیریت موثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره تامین:

  • بازنگری و بهبود مداوم سیستم شما برای حفظ کارآمدی آن؛
  • ارتقا سطح ایمنی محصول؛
  • روش‌های پیشگیری مناسب؛
  • شناخت راه‌های ارتقا فرآیند تولید؛
  • افزایش کیفیت و ثبات محصول؛
  • کاهش هزینه‌ آزمون محصول نهایی؛
  • کاهش ضایعات؛
  • افزایش میزان نظارت؛
  • نیاز کمتر به منابع فنی؛
  • افزایش مسئولیت کارکنان؛
  • افزایش اعتماد مصرف‌کننده؛
  • افزایش سهم بازار؛
  • حضور در بازارهای بین‌المللی؛
  • افزایش ثبات و امنیت تجارت؛
  • افزایش عملکرد کارکنان؛

اخذ گواهینامه HACCP به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین­المللی را قبول کرده است که طی این توافق تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی سیستم ایمنی غذایی مورد بررسی قرار می­گیرد. در این گواهینامه ایمنی مواد غذایی از نظر میکروبیولوژی مورد تحلیل قرار گرفته و کل ریسک سلامت مواد غذایی برطرف خواهد شد.

GMP

روند ممیزی کارخانجات صنایع غذایی

  • ثبت منبع و ثبت محصول درخواستی در سامانه TTAC توسط مسئول فنی کارخانجات و شرکت‌های واردکننده مواد اولیه صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • برگزاری کمیته فنی و قانونی سازمان غذاودارو و اعلام رای کمیته
  • ارتباط با شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) و شرح خدمات
  • ارسال نامه معرفی شرکت بازرسی از طرف شرکت متقاضی به سازمان غذاودارو
  • دریافت ابلاغیه سازمان غذاودارو مبنی بر انجام ممیزی توسط شرکت بازرسی
  • تنظیم قرارداد
  • ایجاد هماهنگی بین ممیزی واجد شرایط شده توسط ISQI مستقر در کشور مبدا و مدیر تضمین کیفیت کارخانه مبدا و تعیین روز ممیزی
  • انجام ممیزی و ارسال گزارش برای کارشناس مستقر در شرکت ISQI
  • ارسال گزارشات، مستندات و چک لیست‌های مربوطه طبق فرمت سازمان غذا و دارو
  • ارسال شماره نامه‌های گزارش بازرسی به شرکت متقاضی
  • اعلام نتیجه بازرسی به شرکت متقاضی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

مسئول مربوطه:

خانم خلج

تلفن تماس :

021-43904000

داخلی 136-134

ایمیل آدرس:

[email protected]

Previous slide
Next slide
مطالب بیشتر

ارسال پیام

"*" indicates required fields

نام و نام خانوادگی*
فلسفه وجودی شرکت ISQI
بنر ساید بار isqi